Specifikationer

Additional Information

Stel

alu

Farver stel

mat sort med rød

Fælg

dobbeltbundet alu

Dæk

28/700C”

Kædeskærm

Ja

Gear

Shimano Nexus 7

Display

LED – 5 hjælpetrin

Bremse

Rullebremse bag, gaffelbremse for

Lås

nej

Lys

LED – for+bag

Affjedring

forgaffel/saddel

Batteri

36V10 AH 
/ 370 Wh
Tilkøb:
36V14,5 Ah / 530 Wh

Motor

250W


Rækkevidde

120 km pr. opladning

Vægt

26,7 kg inkl. batteri

18.995,00 DKK

High-end cykel med lækre detaljer.

Sætter du pris på flot design, smarte detaljer, mindst mulig vedligehold og stor komfort, er Lindebjerg’s elcykel model 35 det helt rigtige valg. Denne cykel er udstyret med lukket kædeskærm, frakkeskåner, fodbremse, 7 indvendige gear og punkterhæmmende dæk. Alt sammen udstyr der sikrer dig maksimal nydelse og mindst mulig vedligehold på din nye cykel. Model 35 har komfort affjedring i både forgaflen og saddelpinden, hvilket gør den til den perfekte el-cykel til steder, hvor belægningen ikke er helt i top. Er I flere brugere af den samme cykel, bør det nævnes at model 35 som standard, har quick release saddelstang, så der hurtigt opnås en perfekt kørestilling for den enkelte cyklist. På så lækker en cykel skal der ikke spares på det elektriske. Derfor har vi udstyret den med kraftig krank motor og stort LCD informations display med speedometer, triptæller og forbrugsmåler. På styret finder du et lille tastatur, hvor du har mulighed for at justere motorens assistance niveau i 5 trin, samt tænde og slukke lyset. Alt sammen udstyr der gør denne model til den ultimative jernhest.
Da denne model ofte er pendlerens fortrukne valg kan batteriet opgraderes fra 10 ah standard batteri til 14,5 ah, hvorved der opnås en køredistance på op til 180 km. Du finder model 35 i sort/blå og sort/rød.
Husk at cyklen kan ses i vores showrooms og hjemme hos dig eller på f.eks. din arbejdsplads, helt gratis og uforpligtende.

Er du interesseret i at se eller prøve dette fine produkt, så besøg et af vores store showrooms i Middelfart, Ringsted eller Aalborg. Du kan også bestille en gratis fremvisning hjemme hos dig på tlf 63150000

Pris: 18.995,- inkl. moms

Finansiering af elcykel

Tags: ,