Specifikationer

Product Description

Specifikationer

Additional Information

Stel

alu

Farver stel

Blå

Skærme

plast med refleks

Fælg

dobbeltbundet alu

Dæk

28″

Kædeskærm

lukket

Gear

7

Display

LED – 9 hjælpetrin

Bremse

hånd-og fodbremse

Lås

nej

Lys

LED – for+bag

Affjedring

forgaffel/saddel

Batteri

36V10 AH 
/ 370 Wh
Tilkøb:
36V14,5 Ah / 530 Wh

Motor

250W


Rækkevidde

50-60 km pr. opladning

Vægt

24,5 kg inkl. batteri

14.995,00 DKK

Designer cykel med alt tænkeligt udstyr.

Lindebjerg’s serie 20 er en af markedets absolut smukkeste elcykler. Bemærk den elegante udformning af det konkav formede aluminiums stel, den mat blå lakering og det matsorte tilbehør.

Serie 20 er en rigtig luksus elcykel, med affjedring i både forgaflen og saddelpind hvilket sikre dig en optimal kørekomfort. Til denne model har vi brugt vores kraftigste og mest lydsvage 250W motor, som er den kraftigste motor dansk lovgivning tillader.
Vælger du så flot en elcykel er kun det bedste udstyr godt nok. Derfor har vi udstyret elcyklen med alt hvad hjertet kan begære af lækre komfortdetaljer så som:
Lukket kædeskærm, 7 indvendige Shimano gear, frakkeskåner, skærme med reflekser, LED forlygte, Led baglygte og fodbremse.
Det elektriske udstyr er ligeledes helt i top med Lindebjerg’s store LCD informations display med speedometer, triptæller, forbrugsmåler og hele 9 hjælpetrin.
Elcyklen benytter et 36V 10AH batteri som sikre dig en køredistance på op til 60 km.

Er du interesseret i at se eller prøve dette fine produkt, så besøg et af vores store showrooms i Middelfart, Ringsted eller Aalborg. Du kan også bestille en gratis fremvisning hjemme hos dig på tlf 63150000

Pris: 14.995,00 inkl. moms

Finansiering af elcykel

Tag: